everywhereIM

everywhereIM, dé maker van medische apps. Gedreven door onze purpose om samen de zorg meetbaar beter te maken, zetten wij ons beste beentje voor om de beste medische apps te ontwikkelen.

Impact

 

Company summary

everywhereIM is opgericht in 2011 en wordt gedreven door haar purpose; de zorg samen meetbaar beter maken met het uitgeven van medische apps. Met onze beursgang, nodigen wij u uit, om samen met ons bij te dragen aan deze purpose en de zorg te verbeteren.

Dit doen we door onze huidige units op te schalen en de nieuwe business unit "everywhereIM Publisher" op te zetten. Ook betrekken wij belangrijke stakeholders in de zorg bij onze missie. Met everywhereIM Publisher gaan wij medische apps uitgeven die het verstrekken van kennis onder zorgprofessionals gaat verbeteren. Hierdoor is medische kennis overal, on-the-go en offline te raadplegen en wordt het medische besluitvormingsproces ondersteund. De behoefte aan medische apps die medische informatie gestructureerd en gemodelleerd aanbieden is groot. Tegelijkertijd zijn de middelen in de zorgsector echter beperkt.

In 10 jaar heeft everywhereIM een sterke positie verankerd binnen de Nederlandse zorgsector. everywhereIM onderscheidt zich van haar concurrenten door haar volgende kwaliteiten:

» everywhereIM heeft sinds haar oprichting eigen artsen en medische specialisten in dienst. Zij vormen een brug tussen de hulpvraag van de klant en de medische app welke ontwikkeld wordt door onze eigen developers.
» everywhereIM heeft een eigen no-coding software programma ontwikkeld: No-Code Greg. Met dit programma is het mogelijk voor de klant om zonder kennis van programmeren geheel zelfstandig, medische behandelprotocollen, richtlijnen, beslisschema’s en scoringstool te ver-appen.
» Inmiddels hebben we 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van op-maat-gemaakte medische applicaties. Dit maakt ons een vooraanstaande expert op het gebied van e-Health.
» everywhereIM is ISO/IEC 27001:2017 en NEN 7510:2017 gecertificeerd.
» sinds 2011 voorziet everywhereIM medische applicaties van een Klasse I CE-dossier, waarmee zij de kwaliteit en veiligheid van haar medische apps waarborgt.

Leadership

Testimonials

"Een CE-gecertificeerde, AVG proof medische interventie app maken, had veel voeten in de aarde. We zijn heel blij dat het gelukt is en we nu een nieuwe behandelalgoritme voor pasgeborenen ook echt in de praktijk kunnen gaan toepassen."

Prof. dr. Annemarie van Rossum
Kinderarts-infectioloog in het Erasmus Medisch Centrum

"Ik ben erg tevreden met everywhereIM, we hadden goed en snel overleg. Mijn app op de markt brengen was jaren een grote wens, die zeker mede door everywhereIM tot vervulling is gekomen, ik ben er zeer trots op dat ik mijn specialisme door deze kan uitdragen."

Dr. Marianne Crijs
Dermatoloog in het Antoni van Leeuwenhoek

"Apps in de zorg moeten aan bepaalde regels voldoen. Het kunnen immers medische hulpmiddelen zijn. Het is daarom essentieel voor een appbouwer te kiezen die daar een goede partner in is en die met je meedenkt, zoals everywhereIM."

Prof. dr. Marlies Schijven
Chirurg in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam

Company structure

Followers

18

Cashflow positive

Yes

General

Company Name

everywhereIM B.V.

Address

Paasheuvelweg 25, tower 5d
1105BP , Amsterdam , NL

Website

everywhereim.com

View all
Press Release
Oct 22 2021
Nieuwsgierig naar onze volgende webinars over apps in de zorg en onze beursgang?
Press Release
Oct 19 2021
Komt u morgen (12-12:30) naar onze lunch webinar over de toegevoegde waarde van apps voor de zorgverlener?
Press Release
Oct 5 2021
Webinar digitalisering in de zorg en beursgang everywhereIM

Press

Partners