MYoMY

Impact

MYoMY (Goodforall BV) is koploper in de duurzame mode met luxe, fair trade en handgemaakte designertassen.

Company summary

MYOMY is online verkrijgbaar in meer dan 280 winkels in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, zoals Bijenkorf, Breuninger en Zalando. De strategie is om dichter op de consument te acteren en onlineverkoop te vergroten. De obligatie wordt ingezet om de internationale (online) groeiplannen als circulair modemerk te realiseren, omzet in 2023 > € 5 miljoen.

De kwaliteit en het design in combinatie met het duurzame en sociale karakter zijn de koopmotivaties en is het onderscheidend vermogen. Het bedrijf heeft een sterk commercieel directieteam met ruime ervaring in mode, design en duurzaamheid.

In 2018 heeft MYOMY geïnvesteerd in de verdubbeling van de productiecapaciteit om de groeiplannen te kunnen realiseren. Onder belegleiding met MVO Nederland is de extra, fairtrade productie unit in Bangladesh opgestart waar inmiddels 35 mensen zijn opgeleid.

Leadership

Testimonials

Wij zijn erg blij met de verschillende tassen van MYOMY. Deze worden elke dag gebruikt! Ik gebruik zelf de laptop tas. Wij vinden het erg goed hoe MYOMY deze tassen laat produceren op een zo eerlijk mogelijk manier voor de omgeving en de werknemers, zonder schade toe te brengen!

MYOMY do goods
Klant

In de mode industrie valt nog veel te verduurzamen. MYOMY is fairtrade gegarandeerd; een geweldige stap met oa een eerlijke betaling voor iedereen. Wij werken dagelijks samen met ondernemers en bedrijven aan de circulaire economie en en MYOMY is hierin een echte koploper. Met hele mooie tassen!

Maria van der Heijden
Directeur MVO Nederland

MYOMY is al jaren een belangrijk merk in bijna alle 30 winkels van van Os Tassen en Koffers. Wij werken nauw en plezierig samen. Daarbij vinden wij het belangrijk om met de verkoop van MYOMY haar missie voor een betere wereld te ondersteunen!

Hein van Os
Directeur van Os Tassen en Koffers

Mijn 3 dochters van rond de 20 zijn al jaren verknocht aan hun MY PAPER BAG's. En ik twijfel maar door: wordt het een MY PAPER BAG Work-it of wordt het een MYOMY BOXY Bag handbag? Met mijn MY PAPER BAG Baggy ben ik iig al jaren blij. De tassen worden steeds mooier, zijn sterk en super praktisch.

Willemijn Nieuwenhuis
Klant/consument

Company structure

Followers

51

Cashflow positive

Yes

General

Company Name

Goodforall

Address

Kloosterstraat 1a
1411 RS , Naarden , NL

Website

myomy.nl

Corporate action
Jul 11 2022
Hernieuwde opschorting van aflossingsbetalingen
Press Release
Jul 1 2022
Update voor investeerders
Press Release
Jun 2 2022
Bericht voor investeerders
Goodforall was followed by Jenna van Roovert
August 7 2023 16:33
Goodforall was followed by Lisette Evink
July 4 2023 13:53

Press

Partners