Molenaar

Wij produceren de beste eikenhouten vloeren van Europa. Door de unieke combinatie van brains en vakmanschap van dit familiebedrijf krijg je de hoogste kwaliteit voor een goede prijs. Wij geloven in duurzaamheid en handelen hier naar.

Molenaar Houtindustrie

 

Company summary

Wij produceren de beste eikenhouten vloeren van Europa. Door de unieke combinatie van brains en vakmanschap van dit familiebedrijf krijg je de hoogste kwaliteit voor een goede prijs. Wij geloven in duurzaamheid en handelen hiernaar. We hebben een grondige kennis van de hele productieketen. Van de groei van de boom tot het leggen van de vloerdelen.

Decennialang was de fabriek Dutch Wooden Floors BV een begrip in het noorden van Nederland. Eerst vanuit Noordwolde, maar daar groeide men uit hun jasje en werd er gekozen voor een locatie tussen Drachten en Groningen aan de A7. Het bedrijf, dat van origine massieve eikenvloeren maakte, heeft op een succesvolle wijze duurzaamheid omarmd en produceert nu alleen nog engineered wooden floors, die in Nederland en daarbuiten worden verkocht.

Leadership

Company structure

Followers

13

Cashflow positive

No

General

Company Name

Molenaar Ecologische Houtindustrie

Address

Zernikelaan
9351 VA , Leek , NL

Website

molenaarhoutindustrie.nl

View all
Publication of Interim Report
Sep 29 2023
Geconsolideerde halfjaarcijfers 2023
Publication of Annual Report
Jun 26 2023
Uitnodiging voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van: ‘Molenaar Ecologische Houtindustrie NV’
Publication of Annual Report
Apr 30 2023
Molenaar Ecologische Houtindustrie publiceert de geconsolideerde jaarcijfers over het boekjaar 2022

Annual reports